Emma Roijakkers en Ramon van Engelenhoven

Vrijdag 13 september 20:15

Emma Roijackers (viool) en Ramon van Engelenhoven (piano) komen een recital geven in Weesp: hoe gaaf is dat!

 

Duo Ebano

Duo Ebano

Vrijdag 11 oktober 20:15

Marco Danesi (klarinet) en Paolo Gorini (piano) ontmoetten elkaar aan het conservatorium in Milaan. En later opnieuw maar dan in Amsterdam: ontdekten gelijke interesses en vormden een duo. En wonnen, onder andere, de Storioni Toonzaal prijs in 2017 èn de jong talent prijs èn het Willem II concours voor jonge musici. Bovendien zijn ze nu finalisten voor Dutch Classical Talent 2019/2020 (voorheen "Vriendenkrans" en "Het Debuut", resp.Concertgebouw en Vredenburg nu in nauwe samenwerking met de NPO).

Hemenway Ensemble
In Splendor met de componiste

Hemenway Ensemble

Vrijdag 15 november 20:15

Een hele bijzonder avond in Weesp: Roberta Alexander (sopraan), Nancy Braithwaite (klarinet), Michael Stirling (cello) en Vaughan Schlepp (piano) werpen zich op als ambassadeurs van de Amerikaanse componiste Edith Hemenway.  

Hemenway Ensemble
In Splendor met de componiste

Eleonore & Ralph

Vrijdag 13 december 20:15

Eleonore Pameijer (fluit) en Ralph Rousseau Meulenbroeks (viola da gamba) ontmoetten elkaar bij een concert in 2012 en een samenwerking bleek onontkoombaar. Bekend van haar interpretaties van moderne klassieke muziek vanuit het Asko-Schönberg-ensemble, vinden Eleonore en Ralph elkaar tussen de renaissance, Barok en de fonkelnieuwe muziek, vaak speciaal voor het duo gecomponeerd.

Verso en Fanny Alofs
Verso en Fanny Alofs

Verso & Fanny

Vrijdag 10 januari 20:15

Een samenwerking van Verso (Matthijs Koene, panfluit en Stefan Gerritsen, gitaar) met vocaliste Fanny Alofs. Blackbird verwijst niet alleen naar het gelijknamige werk van de Nederlandse componist Nico Huijbregts of naar de evergreen van Paul Mc Cartney, maar ook naar de rol van vogels in de loop van de muziekgeschiedenis. 

A La Douzaine

A La Douzaine

Vrijdag 14 februari 20:15

 De ‘Ware Liefde’, het klinkt alsof dat er maar één kan zijn. Maar is dat wel zo? Deze vraag zal als een muzikale rode draad door het Valentijnsconcert lopen dat het barokensemble A La Douzaine op Valentijnsdag ten gehore zal brengen. 

Marcel Worms

Marcel Worms

Vrijdag 13 maart 20:15 & 19:00! GEANNULEERD

Vanwege de bekende situatie in de wereld is de zaal niet beschikbaar voor publieke aangelegenheden. Geen concert dus. We zoeken natuurlijk wel naar alternatieven, maar daarover zijn nu nog geen mededelingen te doen. Helaas helaas.

 

A La Douzaine

Nissen, Pacey en Zandvliet

Vrijdag 10 april 20:15 GEANNULEERD

 Ingrid Nissen (hobo), Prunella Pacey (altviool) en Mariken Zandvliet (piano) hebben weer een aantal onbekende pareltjes opgedoken. Romantiek in de beste zin. 

A La Douzaine

Cheng Quartet

Vrijdag 15 mei 20:15 GEANNULEERD

 En de zinderende afsluiting wordt verzorgd door het Cheng Quartet: Hui-Wen Winnie Cheng en Wan-Ru Cheng (viool), Shih-Hsien Sam Tsai (altviool) en Sheng-Chiun Rick Lin (cello). Pas afgestudeerd aan de Strijkkwartet Academie Amsterdam met de kwalificatie Outstanding ...

Free Joomla templates by Ltheme