Florestan Ensemble

Vrijdag 10 mei 20:15

Het FLORESTAN ENSEMBLE bestaat uit Yuqi Han (piano), Lev Bogino (eerste viool), Saskia Frijns (tweede viool), Madi Luimstra (altviool) en Jorge Gresa (cello).

Lees meer: Florestan Ensemble

Ottorino String Quartet

Vrijdag 12 april 20:15

Het Ottorino String Quartet bestaat uit de gepassioneerde kwartetspelers Quirine van Hoek en Anna Steenhuis (viool), Prunella Pacey (altviool) en Douw Fonda (cello). 

Lees meer: Ottorino String Quartet

Bernd Brackman

Vrijdag 8 februari 20:15

Bernd Brackman is natuurlijk geen onbekende in het stadhuis: vermaard pianist, bekend om zijn tomeloze inzet voor muziek van waarde. Geen zee gaat hem te hoog, altijd op zoek naar de essentie van de muziek in de uitvoering en ìn het moment. Messiaen, Rachmaninov, Beethoven, Chopin, Skrjabin, Debussy, Ravel. 

Lees meer: Bernd Brackman

Kurt Bertels & Bert Koch

Vrijdag 8 maart 20:15

Kurt Bertels (saxofoon) en Bert Koch (piano) hebben vorig jaar in het Kugoni-trio met veel succes opgetreden in een Stad-Huisconcert. Als vertolkers en ambassadeurs van onbekende Vlaamse componisten hebben ze een onvergetelijke indruk gemaakt. Zoveel passie en creativiteit hoor je niet zo vaak. Het is geen wonder dat ze in eigen land al vele malen gelauwerd zijn! 

Lees meer: Kurt Bertels & Bert Koch

La Primavera

Vrijdag 11 januari 20:15

 

Renaissance- en barokensemble La Primavera brengt al bijna 25 jaar met veel liefde en plezier kwalitatief hoogstaande concerten in binnen- en buitenland.

Lees meer: La Primavera